ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332  088 400 0337

ЕМ АРТ 3800930767229

Прежда камгарна 50 процента акрил 30 процента памук 20 процента млечен памук цвят млечно бял 70 метра -25 грама

Код: 411727
Тегло: 25 гр.
Добави в любими
qtty plus qtty minus бр.
Купи
Описание

Разкрийте впечатляващата ни прежда камгарна в хубав млечно бял цвят, съставена от 50% акрил, 30% памук и 20% млечен памук. Отличен избор за всички ваши плетивни проекти, тази прежда обещава максимална мекота и изключителна издръжливост. Направете поръчка онлайн!

 Вид прежда
 Материал памук,  акрил
 Тип на стоката за плетене
 Цвят бял
 Марка ЕМ АРТ

Продуктът, който представяме, е прежда камгарна със следния състав: 50% акрил, 30% памук и 20% мляко. Този уникален материал за текстилни изделия използва млякото като важен компонент в производствения си процес.

Процедурата започва с извличането на казеин, който е ключовият протеин в млякото. Този казеин се извлича след като млякото бъде обезмаслено, изпарено и изсушено. След това, казеинът преминава през процес на пречистване, за да стане основен компонент за производство на прежда.

В завършек, казеинът се трансформира във влакна, които са същността на преждата от млечен памук. Важно е да се отбележи, че използването на мляко в производството на тези влакна се фокусира върху утилизирането на отпадъчно или несъвършено за човешка консумация мляко. Това представлява иновативен начин за оползотворяване на млечните отпадъци и създаване на устойчиви текстилни продукти.

За по-добри резултати, използвайте игли, ножици и други хоби инструменти, които сме подготвили за вас.

Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, оценете ни с 5 звезди. Вашата положителна обратна връзка е от значение за нас, защото ни помага да продължим да предлагаме качествени продукти на достъпни цени.Оцени продукта:

Продуктът не е оценяван.


Виж наличността по магазините

  • Продуктът е наличен
  • Ограничена наличност
  • Изчерпана наличност
ЕМ АРТ не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!
Този артикул може да бъде закупен в някои от магазините на ЕМ АРТ.

Снимки на клиенти

Няма качени снимки, (За да качваш снимки, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате).
Ревюта: 0

За да пишете коментари, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.

ЗАКУПИЛИ СЪЩО

Последно разгледани

Подобни стоки

'