ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332 и 088 400 0337  

EMART

Мартеницa гривнa корда сърце и детелина

Изчерпана онлайн
може да се закупи само във физическите магазини на ЕМ АРТ:
Описание

Отпразнувайте традицията и приветствайте пролетта с нашата стилна мартеница гривна, перфектният аксесоар, който съчетава символика и модерен дизайн за късмет и здраве през март.


Добре дошли в света на традициите с тази вълнуваща мартеница.Този уникален аксесоар не само е символ на българската култура и традиции, но се свързва със Баба Марта.

Тази мартеница представлява вълшебното съчетание на традиция и модерен стил. Символиката на мартеницата, със своето червено и бяло, съчетана със сърцето и детелината, придава не само красота, но и значимост на аксесоара.

Сърцето е символ на любовта и привързаността, докато детелината е символ на късмета и щастието. Съчетавайки тези символи в нашата мартеница-гривна, предлагаме не само елегантност, но и сила и смелост на носителя.

Мартеницата е традиционен символ в българската култура, който се носи през месец март като израз на вяра в пролетта и обновлението. Носенето на мартеница е не просто обичай, а начин да споделяме вярата си в красотата на живота и възможностите за промяна.

Носете с гордост и увереност, като израз на вашата връзка с българските традиции и вярата в красотата и силата на пролетта. Тя е не просто аксесоар, но и символ на вашата вяра и привързаност към културното наследство на България.Оцени продукта:

Продуктът не е оценяван.


Виж наличността по магазините

  • Продуктът е наличен
  • Ограничена наличност
  • Изчерпана наличност
ЕМ АРТ не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!
Този артикул може да бъде закупен в някои от магазините на ЕМ АРТ.

Снимки на клиенти

Няма качени снимки, (За да качваш снимки, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате).
Ревюта: 0

За да пишете коментари, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.

Подобни стоки

'