ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332 и 088 400 0337  

EMART 3800930026692

Мартеници Гривни 10 броя

Код: n6354
Тегло: 3 гр.
Добави в любими
2024-08-23
Цена: 12.00 лв.
Изчерпана онлайн
може да се закупи само във физическите магазини на ЕМ АРТ:
Описание

Открийте красотата на българската традиция с нашите уникални мартеници. Нежни, символични и направени с грижа, нашите мартеници придават специален блясък на пролетните мигове. Изберете вашият символ на баба Марта и споделете щастието с близките си. Направете поръчка онлайн!


Мартеницата, символизираща българското културно наследство, е амулет, който отбелязва настъпването на пролетта и носи послания за здраве и дълголетие. Традиционно се изработва от червени и бели нишки, представящи живота и невинността, и е често даван подарък в началото на март. Носенето на мартеница е свързано с дълбоки традиции и вярвания, символизиращи желание за благополучие и здраве.Материали за създаване на мартеници:

Естествени мъниста: Подчертайте индивидуалността с дървени, керамични или стъклени мъниста, допринасящи за разнообразието на цветове и текстури.

Метални аксесоари: Добавете уникално излъчване с камбанки, метални мъниста или миниатюрни статуетки, налични на този линк.

Прежди и шнурове: Основните компоненти за мартеници, символизиращи благоденствие и здраве, могат да бъдат намерени на прежди. Разнообразието от цветове и стилове е безгранично.

Използването на разнообразни материали в изработката на мартеници позволява на художниците да експериментират и да създават персонализирани артикули, които съчетават традиционната същност със съвременни тенденции и предпочитания.

Нашата колекция от мартеници е идеална за търговия на едро, предлагайки конкурентоспособни цени, които са в хармония с нуждите на нашите бизнес клиенти.Оцени продукта:

Продуктът не е оценяван.


Виж наличността по магазините

  • Продуктът е наличен
  • Ограничена наличност
  • Изчерпана наличност
ЕМ АРТ не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!
Този артикул може да бъде закупен в някои от магазините на ЕМ АРТ.

Снимки на клиенти

Няма качени снимки, (За да качваш снимки, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате).
Ревюта: 0

За да пишете коментари, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.

Подобни стоки

Мартеници Гривни 10 броя
Нов
8.00 лв.
Мартеници Гривни 10 броя
Код: n6313

ЗАКУПИЛИ СЪЩО

Мартеници гривна шнур 10 броя
Топ продукт
3.00 лв.
Мартеници гривна шнур 10 броя
Код: n9710
Детски мартеници лепящи 3D- 10 броя
Топ продукт
2.50 лв.
Детски мартеници лепящи 3D- 10 броя
Код: n1202
'