ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332 и 088 400 0337  

EMART

Мартеница гривна мъжка от кожа

qtty plus qtty minus бр.
Купи
Описание

Привнесете стил и традиция във Вашия мартенски празник с нашата уникална мартеница от кожа. Изработена с майсторство, тя е идеалният аксесоар, който съчетава български обичаи с модерен изглед, носейки късмет и здраве.


Мартеницата е уникален българско бижу, който се носи в началото на март като символ на здраве и благосъстояние. Тази традиция, дълбоко вкоренена в българската култура, е богата на история и значимост. Изработена е от два основни цвята – бял и червен, които са вплетени във финна, елегантна гривна. Белият цвят символизира чистотата и невинността, докато червеният представлява живота, здравето и страстта.

Изработена с внимание към детайла, като всяка нишка е внимателно избрана и вплетена, за да се създаде завършен и красив продукт. В зависимост от дизайна, мартениците могат да включват и други елементи като мъниста, камъни или дървени елементи, добавящи допълнително значение и уникалност към всяка гривна.

Тази мартеница е символ на обновление, плодородие и нови начинания. Тя е израз на признателност и уважение към природата и нейните цикли. Подаряването на мартеница е знак на приятелство, любов и уважение, като по този начин се създават и укрепват социални връзки.

Независимо дали се търси подарък за любим човек или символичен аксесоар за себе си, мартеницата гривна е израз на позитивни намерения и желания за здраве и щастие, правейки я незаменима част от българската културна традиция и наследство.Оцени продукта:

Продуктът не е оценяван.


Виж наличността по магазините

  • Продуктът е наличен
  • Ограничена наличност
  • Изчерпана наличност
ЕМ АРТ не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!
Този артикул може да бъде закупен в някои от магазините на ЕМ АРТ.

Снимки на клиенти

Няма качени снимки, (За да качваш снимки, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате).
Ревюта: 0

За да пишете коментари, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.

Подобни стоки

ЗАКУПИЛИ СЪЩО

'